Πολιτική Απορρήτου

Η προστασία της ιδιωτικής σας ζωής και της εμπιστευτικότητας είναι θεμελιώδους σημασίας για τον τρόπο που φροντίζουμε τους ανθρώπους.

Ο Στρατός της Σωτηρίας δεσμεύεται να υποστηρίξει τις Εθνικές Αρχές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που περιέχονται στο Νόμος περί απορρήτου 1988 (Cth). Αναγνωρίζουμε τη σημασία της ιδιωτικότητας και της ευαισθητοποίησης της κοινότητας όσον αφορά τη συλλογή, τη χρήση, την αποκάλυψη και την ασφάλεια των προσωπικών και ευαίσθητων πληροφοριών που συλλέγουμε κατά τη διάρκεια των πολλών καθηκόντων μας. Αυτή η Πολιτική απορρήτου ορίζει πώς διαχειριζόμαστε τις προσωπικές και ευαίσθητες πληροφορίες σας και προστατεύουμε το απόρρητό σας.

Γιατί συλλέγουμε και διατηρούμε προσωπικές και ευαίσθητες πληροφορίες

Μπορούμε να συλλέξουμε, να διατηρήσουμε, να χρησιμοποιήσουμε και να αποκαλύψουμε προσωπικές και ευαίσθητες πληροφορίες για σκοπούς που είναι απαραίτητοι για την εκτέλεση των λειτουργιών μας και για την παροχή των υπηρεσιών και των προγραμμάτων μας. Γενικά, οι στόχοι αυτοί περιλαμβάνουν:

  • να διατηρείτε σε επαφή μαζί σας ως υποστηρικτή του The Army Aged Care Plus και να σας ενημερώνουμε για το ρόλο και την έκταση του έργου και της αποστολής μας.
  • να διερευνήσουμε και να αναπτύξουμε την προσφορά υπηρεσιών φροντίδας ηλικιωμένων μας.
  • να διαχειρίζεστε τις δραστηριότητες συλλογής κεφαλαίων και για σκοπούς τήρησης αρχείων που σχετίζονται με τη δωρεά σας στο The Salvation Army Aged Care Plus.
  • να σας παρέχουμε την απαραίτητη φροντίδα και βοήθεια κατά τη διάρκεια του χρόνου σας ως κάτοικος ή αποδέκτης υπηρεσιών από ένα από τα Κέντρα μας
  • να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που ζητήσατε από εσάς.
  • να συμμορφώνονται με τα απαραίτητα επιχειρηματικά και λογιστικά πρότυπα ·
  • να συμμορφωθούμε με τις υποχρεώσεις υποβολής εκθέσεων προς το Αυστραλιανή Υπηρεσία Φορολογίας και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες και φορείς του δημόσιου τομέα · ή
  • να διευκολύνετε και να διαχειριστείτε τη σχέση εργασίας σας ή τη συμφωνία εθελοντών με το The Aging Care Aged Care Plus.

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε το απόρρητό σας και θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τις προσωπικές και ευαίσθητες πληροφορίες σας για έναν επιτρεπόμενο σκοπό για τον οποίο έχουμε συλλέξει τις πληροφορίες.

Από καιρό σε καιρό ο Στρατός Σωτηρίας Aged Care Plus μπορεί να σας γράψει για προϊόντα, υπηρεσίες ή οφέλη που θεωρούμε πιθανό όφελος για εσάς και την οικογένειά σας. Αν δεν επιθυμείτε να σας κοινοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το The Aging Care Aging Salon on 02 9779 9411 και μιλήστε με την ομάδα Marketing & Communications.

Κοινή χρήση των πληροφοριών σας

Εάν χρειαστεί να εκτελέσουμε τις λειτουργίες μας και να παρέχουμε τις υπηρεσίες και τα προγράμματα μας, ίσως χρειαστεί να αποκαλύψουμε τις προσωπικές και ευαίσθητες πληροφορίες σας σε εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών (όπως πάροχοι υπηρεσιών τεχνολογίας πληροφοριών, πάροχοι νομικών υπηρεσιών, ταχυδρομικές υπηρεσίες, τηλεφωνικά κέντρα, , και τα λοιπα.). Αυτοί οι εξωτερικοί πάροχοι υπηρεσιών απαγορεύεται αυστηρά να χρησιμοποιούν τις προσωπικές και ευαίσθητες πληροφορίες σας για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός από τον σκοπό για τον οποίο μας δώσατε τις προσωπικές και ευαίσθητες πληροφορίες σας.

Διαφορετικά, θα μοιραζόμαστε μόνο τις προσωπικές και ευαίσθητες πληροφορίες σας σύμφωνα με τη ρητή συγκατάθεσή σας και τις οδηγίες σας, όπως παρέχεται μέσω των εξαιρέσεων που ορίζονται στις Αυστραλιανές Αρχές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ειδοποίηση περί απορρήτου που σας παρέχεται από εμάς στο ή κοντά στην ώρα συλλογής των προσωπικών και ευαίσθητων πληροφοριών σας.

Δεν παρέχουμε τις πληροφορίες της βάσης δεδομένων σε άλλους οργανισμούς μάρκετινγκ που δεν ενεργούν για λογαριασμό μας.

Πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες σας

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στις προσωπικές και ευαίσθητες πληροφορίες σας, με ορισμένες εξαιρέσεις που επιτρέπονται από το νόμο. Αν θέλετε να έχετε πρόσβαση ή να ζητήσετε διόρθωση των προσωπικών και ευαίσθητων πληροφοριών σας, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προστασίας προσωπικών δεδομένων στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας. Για λόγους ασφαλείας θα σας ζητηθεί να υποβάλετε γραπτώς το αίτημά σας.

Για να μπορέσουμε να επαληθεύσουμε το αίτημά σας, σας ζητούμε να ενημερώσετε τα εξής:

  • Το ονοματεπώνυμο σου
  • Διεύθυνση
  • Επικοινωνήστε με τον αριθμό τηλεφώνου

Δεν υπάρχει τέλος αίτησης για την υποβολή αίτησης πρόσβασης στις προσωπικές και ευαίσθητες πληροφορίες σας. Παρόλο που κανονικά δεν χρεώνουμε για την παροχή πρόσβασης σε προσωπικά και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, διατηρούμε το δικαίωμα να σας χρεώσουμε για τα λογικά μας έξοδα κατά τη συμμόρφωση με μια αίτηση πρόσβασης. Αυτά τα κόστη δεν θα είναι υπερβολικά.

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας προσωπικών δεδομένων

Χαιρετίζουμε και εκτιμούμε τα σχόλιά σας ή τα σχόλιά σας σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου μας και τη συλλογή προσωπικών και ευαίσθητων πληροφοριών. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προστασίας προσωπικών δεδομένων για την πολιτεία ή την επικράτειά σας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Θέση
Υπεύθυνος προστασίας προσωπικών δεδομένων
Ο Στρατός Σωτηρίας Αυστραλιανή Ανατολική Επικράτεια
PO Box A435
SYDNEY SOUTH NSW 1235

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
privacy@aue.salvationarmy.org

Τηλέφωνο
(02) 9266 9554 μεταξύ 9.00am και 5.00pm
Δευτέρα - Παρασκευή (Σίδνεϊ)

Ασφάλεια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL (Secure Socket Layer) για να διατηρεί τις συναλλαγές σας ασφαλείς και ιδιωτικές. Το SSL είναι το βιομηχανικό πρότυπο για την κρυπτογράφηση δεδομένων. Παρέχει έναν ασφαλή σύνδεσμο μεταξύ του προγράμματος περιήγησης και του διακομιστή μας και ανακατεύει τα προσωπικά σας στοιχεία ώστε να διασφαλιστεί ότι θα διατηρείται ιδιωτική κατά τη διάρκεια της μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου.

Αποποίηση ευθυνών

Η ιστοσελίδα Salvation Army Aged Care Plus παρέχει συνδέσεις με άλλους δικτυακούς τόπους.

Ο Στρατός της Σωτηρίας Aged Care Plus δεν μπορεί να δεχτεί την ευθύνη για την ακρίβεια του περιεχομένου, της ιδιωτικής ζωής ή των πρακτικών άλλων δικτυακών τόπων.

Ο Στρατός της Σωτηρίας Aged Care Plus βεβαιώνει τα πνευματικά του δικαιώματα στο κείμενο, εικόνες και άλλα υλικά που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.

Ο Στρατός της Σωτηρίας Aged Care Plus δεσμεύεται να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του βάσει του Privacy Act 1988.

elGreek
en_AUEnglish zh_CNChinese (China) zh_HKChinese (Hong Kong) arArabic viVietnamese it_ITItalian hi_INHindi tlTagalog es_ESSpanish pa_INPunjabi elGreek